Oosterhout

Een borrel en een hapje bij Gerard.

croppercapture108-800x440Vrijdagavond was het dan zover Gerard gaat de zaak sluiten. 30 jaar zijn we bij Gerard foto’s gaan maken. Twee keer per jaar waren we heel welkom altijd de ene keer in de studio maar ook op verschillende locatie’s. Maar nu na 30 jaar en het pensioen om de hoek komt kijken gaat de zaak weg. Vrijdag was er tijd voor een fc39363c-8926-4731-9f34-eafaf2d2cdcdhapje en een drankje om afscheid te nemen dus dat konden we niet voorbij laten gaan. Samen met Danielle en een lekker wijntje zijn we afscheid gaan nemen. Desiree had geen tijd want die ging met Ruud isolatie bijhalen zodat we daar ook weer mee verder kunnen. Maar volgende maand ziet ze Gerard toch weer want van thuis uit maakt hij toch nog wel wat foto’s.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.