Schiedam

Een zware brandertocht
maar wel met een 2de plaats.
DSC09227

DSC09224Zaterdag was hij er dan weer de Branderstocht in Schiedam. Nadat we het weer even af hadden gewacht besloten we toch te gaan. Om 8.30 uur was het tijd om te gaan en rond de klok van
9.30 uur waren we bij ketel 1 in Schiedam waar de start zou zijn. Na de spullen opgehaald te hebben en weer even bijgekletst te DSC09260hebben was het tijd om om te gaan kleden.Rond de klok van 10.45 uur was het tijd om richting het ponton te gaan en om 11.00 uur werd het DSF_5027startsein gegeven. De temperatuur viel achteraf mee 16,5 gemiddeld maar er was veel stroming. Het was een zware tocht zei Desiree achteraf maar ze heeft het toch maar weer mooi gedaan daarbij tikte ze als 2de dame aan. De prijsuitreiking liet wel even op zich wachten maar nadat de DSC09278bekers in ontvangst waren genomen was het tijd om lekker te gaan eten met Lex en Corry en ook Nicole en Jacco gingen gezellig mee. Nu zien we elkaar jammer genoeg een tijdje niet maar met de NK masters zijn we er allemaal weer.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.