Dongen

De ramen staan bijna allemaal
in de kozijnen.

ADFC0608Maandag heeft Desiree alle kozijnen en ramen nog een keer in de grondverf gezet dus die konden nu mooi drogen want Rob had die dinsdag nodig. Dinsdag uit het werkRXFL5582 is eerst Desiree een achterdeur gaan bestellen want we kwamen er achter dat die nergens op voorraad staan en die hebben we natuurlijk ook nodig om de bouw dicht te krijgen. Tevens het hang en sluitwerk mee genomen voor de ramen in de dakkapel en in de keuken. Daarna eerst maar even gegeten en toen naar de Kanaalstraat waar Rob al heel veel had gedaan. De twee kozijnen van de dakkapellen staan klaar met de ramen erin en voor de keuken is hij al heel ver. Boven zit de isolatie in de slaapkamer er ook helemaal in althans op de dak beschotten. Nu liggen wij er ven uit want Desiree gaat in Italiƫ zwemmen maar ik denk dat Rob nog wel even doorgaat.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.