Monaco

Trainen in het olympisch bad in Monaco.

IMG_2711Nadat we allemaal goed hadden geslapen zaten we om 8.30 uur allemaal aan het ontbijt. Het was weer een heerlijk ontbijtje en na overleg hadden we besloten om naar dag 3 (21)Monaco te gaan. Zaterdag en zondag zijn we hier toch op het strand bij de wedstrijd en hij hield nu toch niet veel zon dus was Monaco een mooi dagbesteding. Na dik een uurtje rijden waren we er en hebben we eerst wat rond gekeken. Daarna wat gegeten en gedronken en toen naar het zwembad gelopen. Een openluchtzwembad midden in Monaco en dan nog wel een olympisch bad dag 3 (7)wat wil je nog meer. Daar zijn Desiree, Max en Klaas gaan trainen en Ruud, Raymond en ik zijn naar boven gelopen naar het kasteel van de koning en alles wat daar bij hoort. Daarna zijn we weer terug gelopen en samen wat boodschappen gedaan en terug gereden naar het hotel.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.