Bergeggi

De spullen zijn gehaald.

IMG_2718
dag 3 (40)Nadat we terug waren bij het hotel zijn we eerst de spullen gaan halen bij de inschrijftent van de wedstrijd want die was inmiddels geopend. We waren vrij snel aan de beurt en iedereen had zijn dag 3 (45)tasje zo althans zijn tasje. Ik dacht alles zit in een tas maar dat was niet het geval alles zat in een aparte rugzak. De combined met van alles erin, de estafette was weer een andere rugzak met van alles erin en Max en Klaas kregen ieder nog een rugzak met spullen voor de sprint. Daar even gekeken dag 3 (52)wat er allemaal in zat en even rond gekeken en toen in het hotel alles afgezet. Daarna naar spotorno gelopen en daar gegeten en weer terug naar het hotel om lekker ons bed op te zoeken want morgen zijn de eerste wedstrijden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.