Bergeggi

Een 7de plaats op de estafette.

dag 4 (4)Zaterdagmorgen eerst genoten van het ontbijt en daarna naar Spotorno gelopen voor een paar boodschappen en op een terrasje wat gedronken. Daarna de spullen gepakt en naar het strand gelopen waar dedag 4 (57) wedstrijd was. Eerst nog wat gezwommen en lekker liggen luileren op het strand en om 15.00 uur Klaas en Max aangemoedigd op de 800m sprint. Beide waren door naar de finale om 17.30 uur. Na de sprint was het meteen tijd voor de estafette en dat was eigenlijk wel jammer want dat zat te kort op elkaar. Max ging als eerste na het zwemmen moest hijdag 4 (84) naar een gebied lopen waar de volgende zwemmer dan in stond en daar vond de aflossing plaats en in dit geval was dat Desiree. Na het zwemmen van Desiree was Klaas aan de beurt en die kwam op een ander punt de zee uit onder een boog. Uiteindelijk pakte ze de 7de plaats met een tijd van 34.00.75 met alle drie 800m zwemmen. Om 17.30 uur was het weer tijd voor Klaas en Max en nu kwamen ze nog uit met 20 zwemmers. Max pakte de 19de plaats en Klaas de 3de dus dat werd podium. Na de prijsuitreiking even langs het hotel gewest en daarna gegeten in Spotorno.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.