Bergeggi

3de all in bij de combined
dames (1,8km en 6km).
dag 5 (119)

dag 5 (37)Zondagmorgen was het al op tijd uit bed want het was de wedstrijddag van Swimtheisland. Voor het 5de jaar was Desireedag 5 (42) nu aanwezig op deze wedstrijd maar het blijft steeds een spektakel en het blijft een mooie, leuke en gezellige wedstrijd. Om 7.30 uur zaten we aan het ontbijt, daarna de tassen gepakt en naar het strand aan de overkant waar de wedstrijd werd gehouden. Een mooi plaatsje gezocht, alles geinstalleert, stickers op de boeien geplakt en daarna was het omkleden voor de eerste afstand. Als eerste stond de 1,8 km op dag 5 (99)het programma en na briefing waren ze op weg naar het startvak. Max zat in de eerste wave en Klaas en Desiree in de 2de wave. Het dag 5 (90)ging niet lekker zei Desiree achteraf en kwam als 7de dame uit het water. Er was dus nog wel wat te doen op de 6km. Daarna wat gerelaxt en na drie uurtjes kon het omkleden weer beginnen. Deze dag 5 (107)keer ging Desiree toch voor het gewone wedstrijd zwempak al was het 6 km want het wetsuit was niet alles en ja hoor naar een perfecte race kwam ze als 2de uitdag 5 (120) het water. Met beide tijden opgeteld kwam Desiree op een 3de plaats uit all in dus dat had ze weer knap gedaan. Klaas werd dag 5 (123)2de all in bij de heren en Max werd 12de all in en 6de van zijn leeftijd. Na de prijsuitreiking ons op gefrist en daarna lekker gaan eten bij Old West in Savona. Daarna op tijd naar bed want morgen loopt de wekker om 5.30 uur af en gaan we weer op weg naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.