Dongen

Er is weer gesloopt.

IMG_1006Zaterdag is er weer veel gedaan. Danielle en ik zijn naar Rotterdam gereden om slangen te halen voor de verwarming en voor warm en koud water. Het was een hele vracht en het kon dan ook maar net in de auto maar dat is net genoeg en Ruud was erXSPH9048 niet bij dus dan gaat dat altijd iets gemakkelijker.Ondertussen was de aanhanger weer helemaal geladen om naar de gemeentewerf te gaan dus dat hebben Koen en Ruud gedaan want ook de auto van Koen heeft een trekhaak. Ondertussen hadden Max en Desiree een MTEC5059begin gemaakt aan de badkamer want die moet nu ook gesloopt worden. Toen Koen terug was heeft die het overgenomen want wat was dat zwaar. Tussen de douchebak en het ligbad stond een muurtje maar dat was dus vol gestort met stenen en daar betonXDQC6719 over gegoten maar het zou Koen niet zijn als die het niet voor elkaar zou krijgen. Max heeft bijna de helft van de tegels eraf dus het begin is gemaakt. Ruud en Desiree zijn verder gegaan op de slaapkamer want daar moesten nog spots in het plafond van de dakkapel dus dat is nu ook klaar. De aanhanger staat weer geladen met puin nu dus er kan weer gereden worden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.