Dongen

Lichtjestocht 2019.

2

Nadat we rond de klok van 15.00 uur thuis waren gekomen uit Amsterdam kwamen we bij Danielle en Rob toen we die wilde afzetten Lex en Corry tegen ze kwamen nog langs voor mijn verjaardag dus dat was wel heel gezellig. Even de taart thuis opgehaald en gezellig bij Danielle en Rob met zijn allen koffie gedronken en weer bij gekletst. Daarna nog even langs het huis van Desiree om naar de verbouwing te kijken en daar kwamen ook Klaas en Matthijs langs want die kwamen voor de lichtjes tocht. Daarna met zijn allen bij Danielle en Rob gegeten en om 18.00 uur sloten Raymond, Max en Maikel. Nadat iedereen was omgekleed wan het om 18.45 uur tijd om te gaan fietsen. Het werd weer een prachtige tocht van maar liefst 50km. Er waren weer veel bedrijven die mee hadden gedaan en dat blijft toch het mooiste. Daarna met zijn allen nog lekker wat zitten drinken en eten na afloop en toen was het weer tijd om naar bed te gaan.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.