Oosterhout

De eerste binnen wedstrijd.

Lac Oosterhout (63)

Lac Oosterhout (22)Vandaag was er de eerste binnen wedstrijd van het seizoen. Desiree zwemt niet veel binnen maar wel als het kan de lac, NK masters en de competitie. Dus vandaagLac Oosterhout (8) stond de lac op het programma. Desiree zwom maar meteen de 800m vrije slag en de 200m wisselslag dan heeft ze de eerste periode al klaar. De 200m wisselslag ging verrassend lekker en vooral de 50m vlinderslag ging goed. De 800m vrije slag daar in tegen ging minder goed en Desiree had ook eigenlijk een betere tijd verwacht het was wel ontzettend warm. Daarna had oma Jet Lac Oosterhout (35)nog een verrassing voor Dion, Rick en Max want met het open water waren we met de vereniging 1ste geworden van Brabant maar er waren toen niet genoeg medailles en oma Jet was zo lief om deze voor de jongens als nog te bestellen. Desiree had er toen wel een maar ging wel even met de rest op de foto. Dit was dus een mooie afsluiting van de wedstrijd.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.