Dongen

Heel veel leidingen.

d6f673a0-bf31-493b-989f-24b4b04798b3Zaterdag was het weer een drukte in de Kanaalstraat. Rob heeft eerst van alles opgenomen wat hij moest gaan halen aan hout en is dat toen gaan halen en ook meteen een gasslang want die moet er ook nog in. Wat een volle aanhanger kwam er weer terug dus dat wasd5e61ae2-8960-4029-ba7b-05eb9c79adb3 wel even sjouwen om alles weer binnen te krijgen. We denken trouwens wel dat dit een van de laatste is geweest wat hout betreft. Verder zijn er heel wat leidingen gelegd zowel koud als warm water en natuurlijk de gasleiding zodat boven alle knieschotten en etc dicht kunnen. Ook is daar verder alles geïsoleerd met glaswol zowel 9e9c8b7e-c97f-4081-a43a-7207d99d45afhet trappen gat als de kledingkast, de hal boven en de overloop. Dus nu wordt alles in de volgende dagen dicht getimmerd en gipsplaten erover. Ook is er nog een constructie  bedacht voor de verwarmingen op de slaapkamer want die heeft ze toch het liefst weggewerkt. Op de voordeur is het slot, de brievenbus en de klink gemonteerd en zo ook op de achterdeur. Ook boven de voordeur is het melkglas gezet zodat je er niet door heen kunt kijken als je naar boven loopt. Daarna heel het huis nog opgeruimd en toen hadden we het toch echt wel gehad.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.