Papendrecht

Competitie deel 2.

competitie deel 2 (15)Vandaag zondag 3 november stond het tweede deel van de competitie op de kalender een landelijke datum dus alle verenigingen zwemmen dit weekend competitie. Wij ook alleen omdat wij nu in de landelijke A zitten is hij wel heel competitie deel 2 (61)zwaar. Desiree begon vandaag met de 200m vrije slag en deze liep niet verkeerd en de eerste punten voor de vereniging waren binnen. Later op de middag was de 400m wisselslag en hier zag Desiree erger tegen op maar hij verliep beter in tijd dan verwacht dus dat was een meevaller dus ook nu waren de punten weer binnen. Kort daarop was de 4x200m vrije slag aan de beurt en hier was Desiree tweede zwemmer en ook deze verliep naar wens dus al met al was het toch meegevallen. Wat de competitie betreft is het nu even rustig want de volgende is pas in januari.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.