Dongen

Hout zit erop nu gipsplaten.

652754b1-e852-4337-8267-87a0b1b352b5De slaapkamer is helemaal zover dat er gipsplaten op kunnen. Er zijn balken geplaatst voor de voorzetwanden, deze zijn geïsoleerd en nu is heel de kamer voorzien van platen, de verwarmingen zijn ingebouwd dus nu nog het laatste stuk gipsplaten erop en dan is het aan de stukadoor. De lichtschakelaar is iets omhoog gebracht want dat was gemakkelijker en mooier dus kamer 1 is bijna gereed. Ries is nog komen kijken voor de verwarmingen en de slangen en en deze zitten allemaal goed dus kunnen volgende week worden aangesloten. Tevens gekeken wat er voor verwarming moet komen op de slaapkamer voor dus die kunnen we nu op gaan zoeken want de twee verwarmingen die daar hingn zijn naar de andere slaapkamer gegaan want op de voorste slaapkamer is het mooier als ze onder het raam komen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.