Dongen

Overal zijn ze aan het werk.

PLWC5601Zaterdag was er een grote ploeg aan het werk en is er ook heel veel gedaan. De metselploeg heeft het muurtje onder de keukenkozijnen weer een geheel gemaakt en onder de dorpel van de keukendeur. Het stukje van de achtergevel van het woonhuis RSLW1100wat heel erg was beschadigt is helemaal opgeknapt. Daar zaten heel veel gaten van afvoeren en er had een raam gezeten maar die viel nu half weg door de aanbouw. In de keuken binnen naar de kamer was de muur niet meer intact en is weer aan gemetseld. VBJL3319Boven het zijraam in de kamer waar het nieuwe latei toen is gekomen moesten nog stenen op. Buiten aan de voorkant lagen de raamdorpels nog los en aan de zijkant bij Kees moest nog worden gevoegd. Dan is er een dakdoorvoer gemaakt voor de ketel. In de kledingkast zijn platen tegen de muren gemaakt dan is het meteen afgewerkt en het laat niets achter op de kleding en als je met gipsplaten en stukadoort wel dan wordt de kleding wit. Heel de slaapkamer is met knauff gedaan waar het gaasverband zat en de trap is af en meteen alvast een keer gebeitst.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.