Dongen

De ketel hangt.

JXQZ6349Maandagmorgen om 8.00 uur eerst naar Tilburg gereden voor koppelingen voor de ketel en daarnaOGZT4687 meteen door naar de Kanaalstraat. Daar alles afgezet even thuis wat andere spullen opgehaald en meteen weer terug naar de Kanaalstraat want de verwarmingsman kwam. Het was een heel werk maar het zit er heel mooi tegenaan. De ketel hangt de leidingen zijn aangesloten en zo ook de FKBZ0791afvoer. Een afvoerpijp die er nog tussen moet komt morgen binnen dan nog even drie verwarmingen aansluiten van de week en als het goed is dan hebben we eind van de week weer een kachel die het doet. Ik was er nu toch heel de dag dus ik heb tevens gaasverband geplakt in de kledingkast, overloop en een stuk van de logeerkamer. Verder alles opgeruimd en geveegd dus het ligt er weer goed bij.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.