Goirle

Wat gaat het worden.

98db3534-1f3e-4558-8d38-973b63294511Ruud is toe aan een andere fiets. 1 het frame kan ieder moment breken en 2 Ruud fiets nog op 26 ince en de rest allemaal op 29 dus dat scheelt wel heel veel en ook Ruud wordt een dagje ouder dus het valt allemaal wat zwaar. Zijn “oude”fiets vind hij nog steeds wel heel mooi maar naar 10 jaar is hij dus echt aan vernieuwing toe. Dus vrijdagavond op fietsenjacht want een er waren er ook bij die zeiden dat hij een cannondale moest nemen maar het wordt toch weer een specialized. Ruud vind die toch mooier alleen nu te hopen dat het onderhoud wat beter is in de portemonnee maar ze zeiden dat het wel verbeterd was. Vrijdag wordt het meten en afstellen en dan mag hij mee naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.