Dongen

Heel de bovenverdieping is leeg.

ALGW3028Zaterdag was het werken in de Kanaalstraat en er is heel hard gewerkt. De logeerkamer is ook helemaal klaar met de gipsplaten en ook her gaasverband zit er tegenaan. De kledingkast, verwarmingskast en overloop zijn helemaal voorlijm klaar. Alle naden zijn daar bewerkt met knauf. De slaapkamer van NIJT9600Desiree is helemaal voor gelijmd en alles afgeplakt zo ook de stopcontacten. Er zijn foto’s en een briefje gemaakt met afmetingen dat we straks weten waar de JHPK4209stopcontacten zitten. Verwarmingen nog een keer ontlucht want sommige gaven geen of niet genoeg warmte. Daarna heel de boven leeg gehaald en opgeruimd. Alleen de emmer voorlijm is blijven staan en de knauf voor de logeerkamer maar verder zijn alle vertrekken leeg het begint nu echt iets te worden boven. Verder zijn er 20 zakken knauf gehaald voor de stukadoors en ijzeren strips voor de hoeken en dat was wel even een dingetje want die waren 3 meter en we hadden de caddy bij dus dan maar vasthoudend buiten het raam maar we hebben het gehaald.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.