Twee inschrijvingen zijn weg.

Ruud hier nog met zijn oude fiets bij de 4 uurs marathon. Ben benieuwd dit jaar op zijn nieuwe.

Ruud hier nog met zijn oude fiets bij de 4 uurs marathon. Ben benieuwd dit jaar op zijn nieuwe.

 

De eerste inschrijving is voor 18 januari voor de 4 uurs marathon in Zandvoort op de MTB.
Het wordt deze keer wel heel apart want ze zijn natuurlijk met het circuit bezig. Dit wordt het derde jaar en normaal fietsen ze rond het circuit in tegengestelde richting van de auto’s die dan ook een wedstrijd hebben maar nu is het gesloten dus wordt er alleen gefietst. En omdat er dit jaar geen auto’s rijden, wordt ook een deel van het autocircuit gebruikt voor de 4-uursrace. Zowel recreanten als wedstrijdrijders en zowel solisten als teams kunnen deelnemen aan de 4-uursrace. Het evenement op het rondje van 6,5 kilometer vindt van 15.30 uur tot 19.30 uur plaats, waardoor de laatste uren in het donker worden afgelegd. Wij zijn ingeschreven met twee teams bij de recreanten. Team 1 Rob, Maickel, Koen en Matthijs en Team 2 Ruud, Desiree, Raymond en Max. Danielle en ik gaan mee voor de verzorging.NK masters dag 2 (8)
De tweede inschrijving is voor de NK masters van 23 tot en met 26 januari en hier zwemt Desiree individueel en twee estafettes. Het is alleen in Rotterdam dus we hoeven niet te blijven slapen dus dat is eigenlijk wel jammer want dat is altijd wel gezellig met zijn allen en lekker uit eten maar volgend jaar beter want de lange baan NK masters is in Eindhoven dus ook dichtbij. Dus we hebben weer genoeg om naar uit te kijken.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.