Dongen

Van alles wat.

MWBX3219Zaterdag werd er ook in de Kanaalstraat hard gewerkt. De stukadoors waren er al weer vroeg dus ze konden er vroeg tegenaan. De slaapkamer van Desiree is bijna klaar op het plafond van de dakkapel na en in de QSSU9347logeerkamer zijn twee wanden gedaan. De kledingkast is voor gelijmd en in het trapgat is al een stuk aangesmeerd met knauf in zoverre dat je er bij kunt anders moeten we eerst weer iets bouwen maar dat was voor zaterdag te moeilijk want dan kan er niemand meer door. Er is ook weer een aanhangwagen gevuld en bij de gemeentewerf gelost. De meterkast is in de kamer bekleed met gipsplaten.
Ook Ad en Doris zijn nog even langs geweest om te kijken naar de stroom en die komen in het weekend van 21 december een paar dagen om het verder weer mee aan te leggen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.