Dongen

Trapgat is voor gelijmd.

RQCY6366Donderdagmorgen heeft Rob het vliegend tapijt weer opgebouwd in het trapgat zodat Ruud en Desiree sávonds dit konden voor lijmen. Rob had het weer mooi stevig opgebouwd. Sávonds zijn Ruud en Desiree het gaan voor lijmen dus dit is nu ook klaar. Het vliegend tapijt is weer wel afgebroken want de stukadoors zijn toch nog niet zover en nu kon je bijna niet meer omhoog of naar beneden en zeker niet met spullen.
Ook is er naar de keukenleverancier gebeld want die had een oproepbrief gestuurd maar dat doen ze altijd iedere paar weken en dan verzetten wij die maar nu even wat vragen gesteld maar hij staat nu ingepland. 2 januari komen ze hem inmeten en in week 14 dat is eind maart begin april dan komen ze hem plaatsen. Dus nu te hopen dat het dan zover is.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.