Dongen

Wat een stof.

60299e51-fcf5-4ca6-983c-41005c3806f4Zaterdag werden alle sleuven geslepen beneden en de gaten van de stopcontacten gemaakt die van de week niet wilde. We hadden een andere gatenboor maar ook die wilde niet echt door het zwarte gesteente.05822bcb-35a8-4931-aef2-f3d13699ede2 Dus boren, hakken en met de hamer erop maar de aanhouder wint en ze zitten er allemaal in. Ook is de muur helemaal afgestoken want het stukwerk zat er niet vast genoeg op. De koof de overgang tussen kamer en keuken is ook gemaakt en dicht. Hier zat een hoogte verschil in omdat anders boven de hoogte niet uit kwam. Ook is er nu bijna de muur in de badkamer eruit. Er zat nog steeds een stuk beton tussen waar het bad en de douch heeft gestaan. Daarna alles opgeruimd want overal lag stof en steenpui maar het ziet er weer mooi uit.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.