Dongen

Op pad voor de toilet.

EWHV6509Woensdag is Rob heel de dag bezig geweest met de afvoeren het was weer hakken om sommige dingen iets te verleggen. Ook de toilet is van de vloer los gemaakt om te kijken hoe het daar zat met de riolering enWCNO5453 hij is wel terug geplaatst maar staat niet meer vast dus dat wordt plassen met hindernissen. Desiree is naar het werk op pad gegaan voor een toilet en ze wil een hang toilet en dat maakt Rob verder niet uit hoe die is maar het systeem moet wel van een bepaald merk en type zijn. Na even zoeken is het gelukt alleen hij kan morgen pas afgehaald worden in het magazijn in Waalwijk. Nog even naar behang gekeken want Desiree wil de achterwand waar dat frame in zit behangen en dan licht erachter en ze heeft een mooi behangetje gevonden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.