Dongen

Het toilet wil niet wat wij willen.

WEXB2331

GEDZ9824Zaterdag was het weer hard werken in de kanaalstraat. Alleen al drie aanhangwagens vol wat na de gemeentewerf moest. Dus eerst inladen vanaf de oprit dan naar de gemeentewerf en daar weer uitladen en dan ik weet niet hoeveel zakken puin. Daarna VBVJ3642ook nog ander afval en een aanhangwagen met ijzer wat er in de loop van al die maanden is opgespaard. Dan is er bijna alle cement van de muren in de badkamer nog een klein stukje. Alles is eraf in het toilet dus nu konden we kijken hoe het moet staan maar de oude riolering zit net verkeerd. Het toilet staat zo niet in het midden en te ver RDMK9625van de muur zonde van de ruimte dus met allerlei bochten geleken maar niets kwam uit dus dan toch zomaar vast gezet. Later s’avonds en op internet zoeken kwamen we op een ander tussenstuk dit hebben we inmiddels gehaald dus nu kan hij wel naar achteren. Alle sleuven dicht gesmeerd in de kamer en ook alle open stukken opgevuld met stenen. Ook was Koen, Sanne en Sep langs geweest om naar het huis te kijken enEBZM9465 even mee te lunchen en er was weer heel wat vooruit gang geboekt zei Koen. Sep had een mooie tekening gemaakt die krijgt natuurlijk een ere plaatsje en het huis is al carnaval proof gemaakt dus er is weer een vlag bijgekomen in de verzameling. Dus de armen konden wel wat rust gebruiken.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.