Dongen

Het frame staat.

Donderdag is het eindelijk gelukt  hij staat naar ieders zin het toilet want dat heeft echt bloed zweet en tranen gekost. Te ver van de muur niet in het midden, buis te lang, buis te kort of de buis paste niet maar nu zit alles perfect hij staat zover mogelijk naar achteren en in het midden. Het bouwen van de achterwand kan beginnen want daar wil Desiree licht achter en die wand wordt dan behangen dus je kan het toilet wel iedere keer een hele andere touche geven door een ander patroon. Ook zijn ze weer verder gegaan met het af bikken van de muren in de badkamer en dat is nu gelukkig bijna klaar. Ze hebben het nu wel meteen in zakken gedaan en buiten gezet daarna alles aan geveegd dus het ziet er wel opgeruimd uit. Zaterdag is het weer gemeentewerf denk ik.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.