Dongen

Dat zijn er wel heel veel.

Donderdagmiddag werden de kraaldelen gebracht dus dat was wel even sjouwen om die allemaal binnen te krijgen want hij zou regen houden. Het is gewoon een hele moeilijke draai van de voordeur naar de kamer maar het is gelukt en we hebben maar een paar druppels gehad en alle 160 kraaldelen liggen binnen. Na het eten zijn we weer verder gegaan in de kanaalstraat. Er zijn voor bij de ramen kapotte stenen uit gehaald en nieuwe erin gezet en gaten gevuld. Het vloertje onder de trap in de kelder eruit gehaald want dat lag los en een leiding in de kelder verlegt anders kan het niet mooi afgewerkt worden. Een “kist”getimmerd voor de wc rollen de bewaren die in de muur komt. Toiletraam het glas vervangen er zat van dat ribbelglas in en nu melkglas en we zijn begonnen met verven maar dat gaat niet zo vlug jammer genoeg.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.