Dongen

Verven,verven en verven.

Zaterdag zijn ze begonnen met de aanhanger te legen. De 250 stenen zijn meteen naar de badkamer gegaan want dan liggen ze meteen goed en zo ook de zakken cement. Daarna is ook het raam van de badkamer vervangen van oud geribbeld glas naar melkglas. In het toilet is uit de muur het stuk geslepen waar de toilet rolhouder moet komen want die komt ingebouwd en in de kelder is het stuk weggehaald waar een leiding lag die nog weggewerkt moest worden. Ook is er begonnen met verven want na de lunch werd er een begin gemaakt aan het plafond in de kamer. Er is dus heel de dag door geverfd en van de 160 kraaldelen moeten er nu nog 93 geverfd worden. Het plafond in de kamer zit er voor de helft in en tevens worden ook de gaten geboord waar de spots komen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.