Dongen

De vloeren zijn voorbewerkt.

Woensdag is er weer hard gewerkt in de kanaalstraat. Overdag heeft Rob 30 cm zand eruit gehaald in de hal voor de trap en achter de trap in de kelder. Daarna zijn er tempex platen in gegaan en betonnetten dus

Desiree kwam nog even kijken naar een werkbezoek in Duitsland.

nu ligt alles klaar voor de beton. Daarna zakken beton gehaald en alvast zakken knauff voor de stukadoors en de betonmolen op het werk. sávonds was het plafond weer aan de beurt. In de kamer ligt het er nu helemaal in en ook de gaten voor de spots en de draden voor de lamp boven de tafel straks dus die kan nu in zijn geheel in de grondverf en er is alweer een heel stuk gedaan van de keuken. Dit ligt er nu bijna voor de helft in.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.