Dongen

De inloopdouche
is gemetseld.

Zaterdag werd er weer volop gewerkt in de kanaalstraat niet de gehele ploeg was aanwezig want er waren er ook die gingen carnavalen want dat is natuurlijk ook dit weekend. De inloop douche is gemetseld deze is op het plek gekomen in de badkamer waar de vorige bewoonster de wasmachine had staan. Dit was er een mooi ruimte voor en er zijn meteen twee nisjes in gemetsled om straks de shampoo etc in kwijt te kunnen. Er zijn weer de nodige planken geverfd nu nog 30 te gaan van de 160 dus het einde is in zicht. Ook is er een begin gemaakt met het plafond in de kamer om deze helemaal in de grondverf te zetten. In de kelder zijn de draden en de leidingen getrokken en weggewerkt in de muur voor de verlichting nu alleen nog de lampen aansluiten. Ruud en ik zijn alleen op tijd gestopt vandaag 16.00 uur want voor ons stond er nog een wandeltocht te wachten in Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.