Dongen

Alle leidingen zitten erin.

Zaterdag werd er toch nog gewerkt in de Kanaalstraat. We begonnen natuurlijk in de Oude Baan met feliciteren en taart eten daarna door naar de Kanaalstraat. Daar werd het plafond af geverfd in de woonkamer. Ook de hal voor is nu gedaan dus de plafonds die gelegd zijn staan nu allemaal in de grondverf en een keer in de lak. Alle leidingen in de badkamer zijn nu gekoppeld zowel koud als warm water. Er zijn nog twee stopcontacten in de muur geslepen en de leiding ervan en alle troep daarvan opgeruimd. In het washok is de leiding gelegd en de kraan daarop aangesloten. Heel de keuken opgeruimd en leeg gehaald want de stukadoors komen eraan. Tussen de middag een heerlijke verjaardagslunch gegeten in de Oude Baan.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.