Dongen

Wat een verschil.

Woensdag waren ze er weer de stukadoors. Het had even geduurd maar nu zijn ze er weer om meters te maken. De beneden verdieping zal ook veel makkelijker gaan want boven was natuurlijk allemaal schuin en tussen de balken door. Ze zijn begonnen met de keuken want die komt natuurlijk half april en die moet nu nog drogen, gewit worden en in het plafond moeten de laatste kraaldelen en de afwerklatten en dan nog een keer in de lak en dat zou mooi zijn als dat allemaal nog klaar is voordat de keuken komt. De keuken schiet lekker op en wat een verandering dan weer als de muren in een keer glad en wit zijn. Voor de rest allemaal wat kleine dingen gedaan en eten voor de vogels en de eekhoorn opgehangen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.