Dongen

De schuifdeur hangt.

Zaterdag was het weer volle bak en iedereen stond in een ander vertrek dus dat was wel mooi en eigenlijk niet over nagedacht. De stukadoors hebben de woonkamer klaar op twee kleine wandjes na. Voor tussen de ramen en een kant van de meterkast. Het was wel een heel werk want wat waren de muren scheef en vooral aan de oprit kant. De muur waar een stuk metselwerk over moest blijven is wel heel mooi geworden. Iedereen ziet er iets anders in en dat zijn al heel wat idee├źn. De een de kaart van Nederland, de andere Europa en weer iemand een gezicht. Het keukenplafond ligt nu ook helemaal dicht en langs de balken de afwerkplintjes. De kelder is helemaal geschuurd en nogmaals in de lak gezet dus die is nu klaar. Boven is de logeerkamer helemaal gewit en de stopcontacten zitten er overal op. In de keuken is de schuifdeur geplaatst het is prachtig maar Rob vond het maar een onding om te hangen hij hangt liever 10 gewone deuren.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.