Dongen

Van alles wat.

Zaterdag was een dag met allerlei bezigheden. De stukadoors waren al vroeg begonnen om 7.00 uur want het zou een warme dag worden dus dan konden ze ook weer op tijd weg. De badkamer is nu klaar op de douchhoek na en bij het toilet moet nog een muur dus het begint nu op te schieten. Dan moet er on de badkamer nog een smeervloer in en dan kan er betegeld worden. De badkamervloer, toilet, washok hal voor en achter en als de muren droog zijn in de badkamer dan kan er betegeld worden in de douch hoek want de rest blijft zo. De overloop en trapgat en een stuk van de kledingkast zijn gewit. Rond de klok van 16.00 uur zijn we naar de Oude Baan gegaan want daar was het zover dat er elektrische tijd gelegd moest worden anders konden ze niet verder met het dak. Daar begint het ook al op te schieten ondertussen heb ik daar lekker in de zon gelegen en Desiree heeft even lekker gezwommen maar dat vond Rex maar niks dus na veel geblaf waar Desiree niet op reageerde sprong hij in het water maar hij wilde er wel snel uit.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.