Dongen

Alles is gestukadoord.

Zaterdag was het weer werken in de Kanaalstraat en in de Oude Baan. In de Kanaalstraat werd vooral gestuukt en geverfd. Boven zijn de kozijnen nog een keer in de verf gezet op de slaapkamer van Desiree en ook de vensterbanken en ook alles op de logeerkamer. De stukadoors zijn ook helemaal klaar in zoverre met stukadoren want nu moet het nog betegeld worden in de badkamer. Wandtegels in de douchehoek en vloertegels in de badkamer, toilet, was hok en hal voor en achter. In de kelder is de vloer onder de trap in de betonverf gezet en het luik in de beits. Verder is alles leeg in de keuken en in de kamer want dinsdag komen ze de vloer brengen en de tegels en de keuken is helemaal af gedaan. In de Oude Baan zijn de sleuven gegraven van de garage naar de buiten keuken voor de riolering, de stroom en het warm en koud water.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.