Dongen

Er werd overal
hard gewerkt.

Donderdag was het een drukke dag en werd er veel gedaan. Eigenlijk was het nu jaarmarkt op Den Hout maar dat ging deze keer natuurlijk niet door. In de Kanaalstraat werd de vloer gelegd en dit ging wel heel snel maar het was natuurlijk ook meters maken. In de Oude Baan gingen de leidingen voor het water erin. Dus het gras moest open want het moest van de garage naar de buiten keuken. Maar het is allemaal gelukt en het gras ligt weer terug en je kan het bijna niet zien. Ook is er een kast die bij Danielle en Rob opgeslagen stond alvast naar Desiree gereden gewoon over de straat want dat is niet zover. Daar toen de vloer erin lag alles opgeruimd geveegd en de witte voetstappen opgedaan en wat is het prachtig geworden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.