Dongen

Deuren ellende.

Woensdag toch nog maar eens naar Hornbach gebeld waar de deuren blijven. Deze zijn 8 maart besteld zouden er week 15 zijn nu is het al week 21 en nog steeds niets. Al twee keer gebeld, langs geweest dus nu heeft Ruud maar eens gebeld. En toen………..hoorde we iets wat we niet wilde horen ze komen niet. 6 waren er binnen maar die andere 4 werden niet meer gemaakt dus dan maar naar Hornbach toe. Daar kwamen ze er niet aan uit dus alles geannuleerd geld terug en weer maar op zoek.
Project kelder dan maar verder de muren waren gestukadoord, geschuurd dus nu kon er de verf op. Ik had speciale verf gekocht voor de kelder en vochtige ruimtes maar niemand had de bus gelezen. Ruud de kelder in en Desiree boven tot ze een telefoontje kreeg het gaat niet lekker. Desiree naar beneden een lucht die ze al tegen kwam dus Ruud was wat bedwelmd geraakt dus snel de kelder uit en de frisse lucht in. Gelukkig allemaal goed afgelopen en de kelder is inmiddels klaar. De latten zijn voor rondom de kozijnen allemaal in de grondverf gezet. De voordeur is aan de binnenkant nu ook in de kleur gezet. Overal zijn de dorpels gelegd waar er nog geen waren en dan zowel houten als stenen. De schuifdeur zit er weer in in de keuken want daar moest een stukje af dus er is veel gedaan.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.