Dongen

Vloeren egaliseren.

Donderdag weer hard gewerkt in de kanaalstraat. De verwarmingsbuizen die boven in het zicht blijven zijn geverfd. De plinten in de kamer zijn bijgewerkt want de buitenste hoeken waren door het zagen natuurlijk wat beschadigd dus dat ziet er weer netjes uit. De vloer in het toilet en voor in de hal voor gelijmd. Daarna zijn deze twee vloeren geƫgaliseerd dus die liggen er nu mooi strak bij. Ook is het deurkozijn recht gezet van het washok anders komt de tegelvloer niet uit. Ook zijn er bij een ander bedrijf weer nieuwe deuren besteld en als het goed is komen deze 8 juni. Daarna nog naar de winkel geweest voor het deurbeslag en dat is nu gekocht een mooie mat zwarte set.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.