Dongen

Een dagje niks doen.

Vrijdag hebben we een vakantiedag gehouden. S,morgens hebben Ruud en Desiree een 10 km hard gelopen. Na het eten is Desiree naar de kapper gegaan om te verven, knippen en drogen en dat duurde heel de middag. Wij lekker koffie gedronken en wat in de tuin gewerkt. Bij Danielle ging alles mis. Gisteren was ze al naar de dokter geweest want met het spelen van Rex was Rex met zijn tand in de wang van Danielle blijven hangen dus naar de arts. Plakken kon niet want het was van de hond en hechten is niet mooi in het gezicht dus een zwaluwstaartje en een kuur. Vandaag kwam ze uit bed met een nog dikkere knie want hier is ze dinsdag ingestoken maar ze weet niet door wat. Dus toch maar even een foto gestuurd naar de huisarts. Die in overleg met een arts uit het ziekenhuis en nu kon het een tekenbeet zijn dus nog een andere kuur erachter aan dus het schiet bij Danielle niet op.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.