Dongen

De eerste tegels zijn gelegd.

Zaterdag was het weer vroeg dag zowel in de Oude Baan als in de Kanaalstraat. In de Oude Baan kwamen ze de stoeptegels ophalen die had Danielle op ik wil ervan af gezet gratis op te halen zelf eruit te halen en zaterdag om 7.30 uur was het zover met een grote trekker kwam een boer ze ophalen. In de Kanaalstraat begonnen ze om 8 uur en dat was eerst zoeken naar drie stopcontacten. We waren drie stopcontacten vergeten in de badkamer om ze open te maken maar gelukkig kon Adrie ze nog vinden. Daarna nog wat uit de vloer gehakt voor de verwarmingsbuizen en opgeruimd en toen kon het tegelen beginnen. Het is wel heel veel werk, de tegels zijn 60 lang en 20 breed en krom dus er moet veel geleveld worden zoals hun dat zeggen. Maar het komt helemaal goed en de badkamer vloer en hal achter zijn nu gedaan. Het laatste stukje van de hal is gewit dus nu is alles klaar van boven tot aan de voordeur. Alleen het plafond in de hal moet nog dicht en dan een keer in de lak. Buiten zijn de ramen boven van de slaapkamer in de lak nog een keer gezet en de boeiboord achter. De achterdeur is in de grondverf gezet en in de lak. De tuin gesnoeid en onkruid eruit gehaald en de kerstboom geplant.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.