Dongen

Alle plafonds liggen erin.

Zaterdagmorgen begonnen we op ons gemak rond de klok van 9.00 uur want Rob had zoveel storingsdienst oproepen gehad dat even wat langer blijven liggen ook wel lekker is. Eerste werk naar de lekkage gekeken in de kamer bij het zijraam maar het viel gelukkig allemaal mee maar het was ook zo’n harde bui geweest vrijdagavond. Maar de dakgoot lag vol met bladeren dus we denken dat het dat vooral is geweest. De badkamer was als eerste aan de beurt voor het leggen van de plafonds en wat dan het meeste ophoud zijn natuurlijk de spotjes en de ventilator. Ook Rob werd jammer genoeg opgeroepen en die moest van de ene oproep naar de andere ook allemaal overlast vooral van al die regen en wind. Maar het is gelukt met de plafonds want ook het toilet en het washok hebben Desiree en Ruud samen nog gedaan dus alles ligt er nu in. Nu de afwerklatten nog rondom het plafond het dan kan het geverfd worden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.