Dongen

Het bed staat……pffffffff.

Vrijdagmiddag waren Ruud en Desiree beide vrij want het bed kon gehaald worden en dat kon tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Dus de bus gehaald bij van Peer want die is mooi groot en door naar de rijen dus dat viel wel mee. Daarna alles in de Kanaalstraat afgezet in de woonkamer en eerst koffie gedronken thuis en daarna terug om alles naar boven te brengen. Het kopschot moest wel uitgepakt worden maar het kon wel door het trapgat en we waren bang dat dit er net niet door zou passen. Dus de achterkant moest zo wie zo passen want die is iets kleiner. Dus dan de eerste boxspring er door en dat was dus jammer dat paste niet. Wat nu………… even gemeten 90 cm breed hoe groot is het kozijn van de dakkapel……….95 cm dus dat moest passen. Eerst het bed op het garagedak gezet daarna twee balken van het dak naar de dakkapel en dan daar overheen schuiven. Dood eng maar het is gelukt. De andere twee die daar weer op liggen gingen gelukkig wel door het trapgat dus alles was boven. Alles uitgepakt en toen begon het in elkaar zetten. Tussendoor gegeten en om 21.30 uur kon er op een opgedekt bed tv worden gekeken. Nachtkastjes en alles erop en eraan.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.