Dongen

Zand….zand…zand.

Zaterdagmorgen was het zand kruien van de buurman naar Desiree. De buurman was een aanbouw aan het zetten dus dat zand had hij over zwarte grond en Desiree komt te kort in de tuin dus dat was het eerste werk. Met vier man sterk kruien want het was heel veel zand en niet het allerleukste werk natuurlijk. Eigenlijk zijn ze daar heel de morgen mee bezig geweest en ik ben ondertussen deuren in de lak gaan zetten en de kozijnen die erbij horen. Tussendoor bij Danielle geluncht en toen zijn Desiree en Ruud weer terug gegaan en ik moest eerst nog wat boodschappen doen met Danielle.
We zijn ook een keer vroeg gestopt want het was warm en we hadden het wel gehad maar er staan vier deuren en kozijnen in de lak en de buisjes van de verwarmingen zijn geverfd achter in de hal en in het toilet. De haken voor de jassen achter zijn geplaatst. In het toilet is alles opgehangen en de haken voor de handdoeken in de badkamer.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.