Dongen

Allerlei kleine klusjes.

Zaterdag 12 september waren we in de Kanaalstraat te vinden want er zijn nog genoeg kleine dingen te doen. Als eerste moest er natuurlijk de voordeur eruit want die kon niet meer open maar eruit halen was natuurlijk ook een heel ding maar het is gelukt. Er is een stukje afgehaald dus nu doet hij het prima. In de hal ook alle architraven gezet en alle plinten zowel de witte langs de muur als de plakplinten op de grond op de vloer. Buiten de drempel aan gesmeerd en een gat in de muur dus er kan niets meer door naar binnen. Overal door heel het huis de plinten gekit dus dat ziet er ook weer mooi uit. Het traphek is gemaakt een hoekje wat er raar uitzag boven aan de trap maar Rob had daar een mooie oplossing voor. De toiletdeur aan de binnen kant nog een keer geverfd. Op alle beneden deuren het deurbeslag er weer op gezet dus dat werkt ook weer. De keuken opgeruimd en in de kamer weer wat dozen geleegd. In de kledingkast banken erbij gemaakt en heel de boven schoongemaakt en alles wat er niet hoort weggehaald dus de boven is klaar. In de woonkamer met het project lampen begonnen en het begint al wat te worden moet ik zeggen. Ik zal vast nog wel wat vergeten zijn want er is zoveel gedaan aan kleine klusjes dus we zijn alweer een stuk verder.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.