Dongen

Vandaag zou je jarig zijn.

Zondag 13 september vandaag zou je 87 jaar geworden zijn. In het ziekenhuis had je het er nog over als ik maar op tijd weer terug ben als ik jarig ben en wij zeiden nog natuurlijk dan ben je allang terug en weer beter maar dat liep allemaal anders. Het is dus een hele andere dag geworden een dag die ik liever anders had gezien. Er hebben wel veel personen aan gedacht want ik veel appjes, telefoontjes, koffie drinkers en zelfs bloemen gehad dus dat is wel heel fijn geweest. Tussendoor zijn we ook nog even naar het kerkhof geweest de bloemstukken weggehaald want die hadden hun beste tijd wel gehad en even nieuwe bloemen erbij gezet. Met Desiree meegelopen langs het kanaal want die ging een 5 km trainen dus dat was ook wel even heel lekker rustig langs het water. Straks gaan we nog een hapje eten want daar keek ze zo naar uit maar het zal allemaal anders zijn.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.