Dongen

Kleine klusjes.

Het liep dus zaterdag allemaal anders dan gepland want bij het huisje van oma duurde het allemaal wat langer dan gepland en thuis was het een puinhoop want we hadden een flinke lekkage. Het kwam van boven zo naar beneden de kachel lekte dus daar werd je niet vrolijk van. Het meest was buiten al goed aan het drogen dus nu was het de rest schoonmaken. Daarna nog door naar Desiree naar de Kanaalstraat. Desiree had heel de dag alleen geklust en er was al veel gedaan. Al het grijs was bijgewerkt zowel boven als beneden en ook alle dorpels waren geverfd. In de tuin was al weer een heel stuk onkruid vrij en daarna hebben we daar nog mee geholpen en alle planten van oma zolang in betonkuipen gezet.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.