Schiedam

Brandertocht 2020.

Zaterdag was er weer de brandertocht en deze werd nu voor de 8ste keer gezwommen. Desiree zwom deze nu voor de 5de keer mee. Deze keer was ze wel lang in twijfel zwem ik wel of niet, niet veel getraind en dan ook nog eens die corona. Het was allemaal anders als anders alleen door het hek bij de Nolet want wij mochten daar niet mee naar binnen in verband met de corona gelukkig waren er nog wel anderen die ze goed kent maar dan is het al niet zo fijn meer. Desiree mocht vooraan starten bij de eerste 10 dus daar ging het goed die stonden allemaal mooi in een rij anderhalve meter uit elkaar maar na die 10 personen was er geen opstelling meer dus daar ging het fout wie het eerst komt…… en er kwamen er heel veel dus na de 6km is de wedstrijd stil gelegd en mocht er niet meer gezwommen worden. Heel jammer voor de organisatie die er heel veel aan gedaan heeft en voor de andere zwemmers die daarna niet meer mochten starten. Met al die voorzieningen die ze hadden waren ze twee dingen vergeten had een startrij gemaakt op capnummer dan hadden ze niet kunnen dringen en de vrachtwagen die de tassen vervoerde had ergens anders moeten staan en vanuit de organisatie had die geladen moeten worden dan waren daar ook geen mensen bij elkaar geweest. Maar Desiree is dus van start gegaan en heel de race liep niet en ze vond hem dit jaar heel zwaar. Er werd gestart 10 sec. achter elkaar dus je lag ook niet als groep bij elkaar maar hij is weer uitgezwommen. Er was dit jaar ook geen prijsuitreiking wegens de corona maar voor het eerst had Desiree ook geen prijs want ze werd 5de. De uitslag kwam later per mail want als je aan kwam was het meteen omkleden en naar huis. Op weg naar de auto werden we nog wel door boze zwemmers aangesproken en dat is zacht uitgedrukt wat dan ook helemaal niet prettig voelde want Desiree had niets verkeerds gedaan maar dat maakte de anderen niet uit. Daarna zijn we heerlijk gaan lunchen met Lex en Corry bij het Ambacht dus dat was weer een mooie en gezellige afsluiting. Nu nog naar Italië als het allemaal nog doorgaat door de Corona en dan zwemt Desiree voor het eerst geen wedstrijden meer zolang het Corona is want de gezelligheid is ver te zoeken. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.