Dongen

Er kan gelogeerd worden.

Dinsdag 13 oktober zijn we s’morgens eerst een rondje gaan lopen en na de lunch zijn we begonnen met het bed afbreken. Nadat dat was gebeurd heeft Ruud de aanhangwagen gehaald en hebben we alles naar de Kanaalstraat gebracht. Het bed was net iets te hoog voor de schuine kant net als de nachtkastjes dus Ruud heeft overal een stukje vanaf gehaald en nu staat het perfect. Daarna weer opgedekt, nu alleen nog nieuwe nachtlampjes kopen en de kamer verder aankleden en dan kan er gelogeerd worden. Daarna bij Desiree gegeten en dat was heerlijk. Soep, pasta en ijs met slagroom na want wil je nog meer. Daarna een heerlijke koffie en tv gekeken en toen naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.