Dongen

Before & after šŸ§„ #twintigmaandenverbouwen #hal #welkom

De hal is helemaal anders geworden maar dat komt door de trap. De trap zat hier namelijk niet want deze zat in de woonkamer. In de woonkamer zaten vier deuren op een rij waarvan een naar de trap ging. Deze was heel steil en liep langs de franse kap dus wat langere mensen konden bijna niet omhoog. Daarom is de trap daar weggehaald en is er een nieuwe gemaakt die anders draait en meteen vanuit de hal zodat hij in de woonkamer weg was. Ook is er bij binnenkomst meteen links de meterkast met alles erin want de meterkast zat voor in de kamer, de gasmeter halverwege de kamer en de watermeter in de keuken dus dat zit nu allemaal bij elkaar. De muren zijn allemaal gestukadoord. Nieuwe plafonds erin en nieuwe deuren met een ander kleurtje.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.