Dongen

Feest in huize Emmen.

Zondag 18 oktober was het feest in huize Emmen want deze keer mocht ik de kaarsjes uitblazen. Als echt jarig zijn voelde het niet helemaal. Voor het eerst zonder oma dat was al een dingentje en dan ook nog eens geen visite dat was wel heel jammer. Natuurlijk maakte Ruud, Danielle, Desiree, Rob en Rex veel goed dus we zijn de dag goed doorgekomen. Na een lekker ontbijt zijn Ruud, Desiree, Rob en Koen gaan fietsen en Danielle, Sep en ik zijn thuis gebleven wandelen zat er niet in met al die regen. Daarna heerlijk taart gegeten. Smiddags nog een grote ronde gelopen en de eerste kaarten weggebracht die Desiree al had geschreven en afgesloten met eten van de chinees. Ook ben ik nog verwend met heel veel bloemen, kaarten, cadeaubonnen/geld, appjes, smsjes en telefoontjes. Dank je wel allemaal en hopelijk is er de volgende keer weer taart.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.