Dongen

Before & after ✨🌙 #twintigmaandenverbouwen #slaaplekker #weltrusten

De bovenverdieping heeft ook wel een metamorfose ondergaan. De trap is natuurlijk verlegd dus die kwam nu boven ook anders aan. En verder was er in de oude situatie een vertrek en een klein iets was er gemaakt voor het toilet. Alles is daar dus uitgebroken want er is nu geen plafond meer zodat

je meteen de balken ziet en er is een nieuwe indeling gekomen. Een overloop, inloopkast, verwarmingskast en een logeerkamer. De kamer van Desiree nieuw gebouwd dit was eerst een klein zoldertje waar je niet kon staan en daar kon je op komen via een vlizotrap in de bijkeuken en daar is nu een doorbraak voor gekomen via boven.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.