Nog een coronatest.

Maandag 2 november was geen goeie dag voor Ruud. Ruud was al niet lekker maar dat kon natuurlijk niet anders want hij heeft het over gekregen maar nu komt het er breekt een stuk van zijn brug af dus naar de tandarts gebeld mag niet komen want ze hoorde door de telefoon dat hij anders klonk maar nu kan hij niet eten. Na veel toestanden mocht hij het door de brievenbus gooien. Naar de huisarts gebeld voor een pilletje tegen de hoest mag niet komen Ruud zegt hoeft ook iet schrijf maar gewoon iets voor kan niet dus dan een test. S’middags brug opgehaald niets aan gedaan moet eerst happen kan volgende week maandag als hij beter is, dokter belt terug kom toch maar langs kijkt niet en schrijft als nog een pilletje voor. Om moedeloos van te worden. Dinsdagmorgen krijgt Ruud de uitslag en wat we al dachten negatief gewoon griep dus maar dat kan tegenwoordig niet meer. Daarna kwam er een appje langs met snoeppapier van hete snoepjes Desiree begint nu.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.